sule02 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 24 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : öğrenci Lakap : kore fanı Kayıt tarihi : 16/01/13
| Konu: kore fanlığı Çarş. Ocak 16, 2013 6:10 pm | |
| Selam Trendy. Trendy dergisini 4 hafta önce keşfettim. Kuzenlerim öğrettiler.Ben en büyük kore fanlarından biriyim... Öğrendiğimde hemen aldım ilk aldığımda okula götürdüm çok büyük bir hataydı. Sınıftakıler çok kıskanç oldukları için yırttılar ben de sonradan farkına vardım ama artık çok geçti.Çok üzüldüm.Sonra her hafta almaya başladım. Ama içinde tanıdığım fazla koreli yok. Bu hafta sizden bir ricam var. Dergiye iki tane koreli posteri koyun bunlardan biri Lee Min Ho diğeri ise Lee Hong Ki olsun. Bunu sizden rica ediyorum. Bu iki kişinin büyük boy posterini lütfen yayımlayın. Me u kam sa ham ni da...(Teşekkür ederim...) | |
|
Gizemkhj Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 26 Nerden : evden İş/Hobiler : k-pop düşkünü Lakap : koreli çinli japon minnoş Kayıt tarihi : 05/11/13
| Konu: Geri: kore fanlığı Salı Kas. 05, 2013 7:14 pm | |
| gerçekten yırtmalarına üzüldüm ben bantla birleştirirdim benım biriktirdiğim bütün posterler kimlik ve sınav giriş belgemle birlikte çaldılar onlara inat fighting !!!!! | |
|